Creditcards Aanvragen Is Een Heel Makkelijk Proces, Waar Moet Je Op Letten Als Je Een Creditcard Nodig Hebt

welke creditcards
Spread the love

Het aanvragen van creditcards is wellicht wel makkelijk, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat deze ook automatisch worden goedgekeurd en dat je zomaar door de keuring heen komt. Tegenwoordig is een creditcard binnen handbereik, en het aanvraagproces is vaak eenvoudig en snel geregeld. Maar de keuring is natuurlijk een ander verhaal.

Waar Moet Je Op Letten Bij Het Aanvragen Van Een Creditcard

Het kan namelijk zijn dat er wat problemen optreden bij het aanvragen van je creditcard, zo kun je niet kredietwaardig genoeg zijn of is het type creditcard wat je wil aanvragen van een te hoog niveau waardoor de kredietverstrekker je afwijst. We raden je dan ook aan om niet gehaast te beginnen met het aanvragen van een creditcard, maar om rustig uit te zoeken welk type kaart en welke aanbieder goed bij je past.

In dit artikel helpen we je om de beste creditcard te vinden, daarnaast geven we je aan waarom een beperkte creditcard aanvraag doen geen slimme optie is. Ook raden we je aan om alle aanbieders van een creditcard met elkaar te vergelijken op een website zoals Spaarbuidel. Hoewel het aanvragen van een creditcard snel en eenvoudig is, is het vaak wat u van tevoren doet dat de kans op goedkeuring beïnvloedt. Waarom? Wanneer u een creditcard aanvraagt, controleert de creditcardaanbieder meestal uw kredietwaardigheid om te beslissen of u uw aanvraag goedkeurt.

creditcards bekijken

  • Door te kijken naar uw inkomen, uw kredietgeschiedenis en de documenten die u in uw aanvraag verstrekt, kan de creditcardaanbieder bepalen of u een laag risico of een hoog risico loopt.
  • Hiermee kan de creditcardmaatschappij beslissen of u al dan niet de mogelijkheid heeft om het geld dat u leent terug te betalen. Dus, voordat u een creditcard aanvraagt, moet u dit doen om voorbereid te zijn.

Controleer Uw Kredietwaardigheid Eerst Zelf voordat JE een aanvraag indient

Terwijl het controleren van creditcards en hun functies leuk kunnen zijn, zijn er een paar dingen om de takenlijst aan te vinken voordat u begint met uw vergelijking. Nummer één op die lijst is het controleren van uw kredietwaardigheid. Waarom is dit belangrijk? Als uw kredietwaardigheid niet hoog is, zal het aanvragen van een creditcard veel moeilijker worden.

Er Wordt Ook Gekeken Naar Je Historie Als Je Een Creditcard Aanvraagt

Potentiële creditcardleveranciers controleren uw kredietbestand wanneer u een creditcard aanvraagt, dus u moet ervoor zorgen dat het u in een goed daglicht zet. U kunt een kopie van uw kredietbestand aanvragen bij een kredietbeoordelingsbureau om ervoor te zorgen dat het geen fouten bevat en u weet dus waar u aan toe bent.

  • Als uw tegoedbestand fouten bevat, kunt u een verzoek indienen bij het BKR om deze te laten corrigeren. Als uw kredietbestand er niet al te goed uitziet, wilt u misschien uw kredietwaardigheid verbeteren voordat u doorgaat met uw creditcardaanvraag.

Verlaag Uw Kredietgebruiksratio

Er wordt niet alleen naar je kredietbeoordeling gekeken als je een creditcard gaat aanvragen. Ook de gebruiksratio van je creditcard wordt doorgenomen. Dat betekent dat er in kaart wordt gebracht hoeveel krediet je beschikbaar hebt in verhouding met hoeveel krediet je hebt gebruikt.

Als je deze gebruiksratio wil berekenen deel je de totale huidige saldo op je creditcards door de totale limieten. Als je dus twee creditcards hebt met een limiet van 5000 euro en je hebt een saldo van 4000 euro op beide creditcards. Dan is je ratio dus 8000 euro / 10.000 euro = 80%. Door dit te berekenen kan er een goed beeld worden gemaakt van je gebruiksratio.

  • Aangezien een gezonde verhouding over het algemeen wordt verondersteld ongeveer 30% te zijn, geeft uw ratio van 80% aan dat u momenteel moeite doet om uw tegoeden op uw creditcard te betalen.
  • Potentiële creditcardaanbieders kunnen dit als een rode vlag zien en kunnen ervoor kiezen geen nieuwe kredietaanvragen in uw naam goed te keuren.Voordat u een creditcard aanvraagt, kan het een goed idee zijn om uw kredietgebruiksratio zo veel mogelijk te verminderen door uw saldo’s te betalen.

Begrijp Uw Behoeften, Wat voor creditcard heb je precies nodig?

Met zoveel creditcards op de markt, kan het lastig zijn om de juiste te vinden. Om u te helpen uw zoekopdracht te verfijnen, helpt het om te weten wat u nodig heeft van een kaart. Dan is het gewoon een kwestie van het afstemmen van een creditcard op uw behoeften.

  • Als u de schuld op een bestaande creditcard wilt afbetalen, kan een kaart met een saldo-overdracht van 0% de juiste keuze zijn. Of, als u overweegt een paar grote aankopen te doen en u wilt besparen op rente, zou een kaart met een aanbieding voor een aanbieding van 0% voor u kunnen werken.
  • Als u een geldkaart wilt, is een lage jaarlijkse kostenkaart of een lage tarief misschien het beste. Of, als u maandelijks het saldo op uw kaart wilt betalen en iets terug wilt krijgen voor uw uitgaven, kan een spaarkaart of platina-kaart u geven wat u nodig hebt.

Doe Goed Onderzoek Naar De Mogelijkheden voor HEt Aanvragen Van Een Creditcard

Net zoals elke creditcardprovider uw achtergrond controleert wanneer u zich aanmeldt, kan het helpen om de juiste kaart en provider voor u te kiezen als u uw eigen creditcard gebruikt. Lees meer over de provider, vooral als je daar niet veel over weet. Zorg er daarom voor dat je goed kijkt naar wat voor creditcard je precies nodig hebt en breng alle aanbieders in kaart voordat je een keuze maakt uit het assortiment creditcards.


Spread the love