Wat Zijn De Begrafeniskosten En Manieren Precies In Engeland, Liggen Deze Uitvaartkosten Hoger Dan In Nederland?

Uitvaart verzekering vergelijken in buitenland
Spread the love

Begrafeniskosten kunnen variëren, afhankelijk van waar je woont en het soort begrafenis dat je voor je geliefde wilt.Meer en meer begrafenisondernemers verstrekken details over begrafeniskosten en prijzen op hun websites zoals bij Uitvaartpolis Online. Dit kunnen diensten en producten zijn die individueel geprijsd zijn, of begrafenispakketten met een vaste prijs die enkele of alle elementen van een complete begrafenis aanbieden.

Kosten Uitvaart Kunnen Behoorlijk Verschillen, Doe Eerst Onderzoek Naar Alle Uitvaartverzekeraars Om De Beste Keuze Te Maken

Ook kun je nog een uitvaart verzekering vergelijken of afsluiten bij een van de bekende uitvaartverzekeraars in Engeland. Wil je eerst weten wat een uitvaart precies kost? Lees dan verder in dit artikel om er achter te komen wat de verschillen zijn per land en waarom je ergens anders meer betaalt als in Nederland. Doorgaans liggen de kosten in Europa redelijk op gelijke hoogte met Nederland, en dat kan vooral belangrijk zijn als je een overleden persoon in het buitenland wil begraven of cremeren. Je krijgt dan namelijk te maken met lokale kosten die flink kunnen oplopen.

Hoeveel Kost Een Begrafenis? Het kan verschillen per land en woonplaats

De gemiddelde kosten van een begrafenis in het Verenigd Koninkrijk bedragen £ 4,798 voor een begrafenis, met gemiddelde crematiebegrafeniskosten voor £ 3,744 volgens een rapport dat uitgebracht is door een gerenommeerde organisatie in 2018. Die kosten zijn van invloed op de begrafenis of crematie van de persoon, begrafenisonderricht, en honoraria van artsen en celebranten.

  • De kosten van een begrafenis in Engeland zijn op zich redelijk te vergelijken met die van Nederland, al betaal je hier wat meer voor specifieke diensten die je afneemt.
  • In Nederland is het makkelijker om zaken zelf te regelen, de pakketten hebben een stuk bredere mogelijkheid om de begrafenis of crematie zelf in te richten ten opzichte van Engeland.

In Engeland Zijn De Kosten Voor Een Uitvaart Een Stuk Hoger Ten Opzichte Van Nederland

In dit rapport wordt gesuggereerd dat er gemiddeld £ 2.061 extra wordt uitgegeven aan ‘send-off’-kosten – met inbegrip van de begrafenislocatie, bloemen en extra begrafenisvervoer. Verzekeraars in Engeland geven aan dat de gemiddelde Britse begrafeniskosten op £ 3.757 in de nationale begrafeniskostenindex van 2018, omdat een verhoging van de crematie- en begrafeniskosten heeft geleid tot een algemene prijsstijging vanaf 2017.

uitvaart kosten in Europa

Begrafenisondernemer Vergoedingen Bekijken

  • Vergoedingen voor derden (kosten van crematie of begrafenis, medische certificaten, crematiekosten). Deze onvermijdelijke kosten staan ​​bekend als uitbetalingen.
  • Optionele kosten (bijvoorbeeld de begrafenislocatie, soort doodskisten, grafbeelden, overlijdensberichten, bloemen, catering, crematieurnen)
  • U komt mogelijk ook in aanmerking voor financiële hulp bij begrafeniskosten.
  • Kijk of je de kosten voor een uitvaartverzorger ook vergoedt krijgt van de verzekeraar

Begrafenisondernemer Vergoedingen

Het juridische proces doorlopen van het registreren van een overlijden en omgaan met de persoonlijke zaken en nalatenschap van je geliefde kan stress opleveren in een al moeilijke tijd. Begrafenisondernemers ondersteunen gezinnen door het beheer van de begrafenisarrangementen en veel van het noodzakelijke papierwerk, evenals de praktische aspecten van het verzamelen en verzorgen van het lichaam van de persoon.

Veel begrafenisondernemers geven gedetailleerde informatie over hun diensten en prijzen op hun websites. Het kan handig zijn om lokale uitvaartmanagers te vergelijken en geverifieerde beoordelingen te lezen van andere gezinnen die hun diensten hebben gebruikt, om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van een uitvaartcentrum.

Kosten Van Derden

Funeralisten onderhouden contact met andere dienstverleners om de crematie of begrafenis, begrafenistransport, gedenktekens, bloemen, begrafenisgelegenheden, ceremoniekosten en meer te regelen. Dit zijn kosten van derden die worden toegevoegd aan de totale begrafenisrekening.

Begrafeniskosten In Het Verenigd KONINKRIJK, Veel Afhankelijk van De Gekozen Locatie

Als je begraving voor je geliefde kiest, kan het krijgen van exclusieve begraafrechten op een begraafplaats variëren van £ 870 tot £ 7.200. Dit kan te maken hebben met een aantal factoren. In sommige delen van het Verenigd Koninkrijk zijn er bijvoorbeeld grote begraafplaatsen waar veel vraag naar is, waardoor de prijs omhoog gaat. Ook zijn er meer begeerlijke locaties binnen een begraafplaats, met die gelegen naast een pad of in een rustige, afgelegen gebied dat meer wordt gewaardeerd.

Crematiekosten In Engeland

Crematie is over het algemeen minder duur dan begraven, met ongeveer drie op de vier mensen die een begrafenis in het VK regelen voor de crematie. Dat is ongeveer gelijk aan de cijfers in Nederland. Daar kiezen ook steeds meer mensen voor een crematie omdat de kosten een stuk lager zijn dan bij een begrafenis het geval is. Kijk daarom altijd met de nabestaanden naar de beste optie die bij je budget past.

  • Afhankelijk van waar je bent in het VK, brengt een crematorium tussen £ 500 en £ 900 crematiekosten in rekening, met lagere tarieven soms aangeboden voor minder gewenste tijden, zoals ‘s ochtends vroeg.
  • Het crematorium zorgt voor een plastic urn waarin de as kan worden bewaard, maar je kunt ook een andere urn kiezen als je de as van je geliefde thuis wilt bewaren. Evenzo, als u de as wilt begraven, zijn er speciale kisten beschikbaar.
  • Je kunt een asgraveniet kopen op een kerkhof met een capaciteit van twee personen gedurende een periode van 50 jaar tussen £ 100 tot £ 1.700. Sommige grotere percelen die geschikt zijn voor de crematie van overblijfselen van een vier personen zijn ook beschikbaar.
  • Strooi kosten kunnen ook van toepassing zijn, als de assen zijn gescatografeerd binnen de begraafplaats of over een bestaand graf.

Spread the love