Camera

Spread the love

Of u nu net de doos van uw nieuwe beveiligingscamera’s van Civici hebt geopend of de investering overweegt, er zijn een paar dingen die u moet weten om de beste prestaties en dekking van uw camera’s te krijgen. U weet dat beveiligingscamera’s extra beveiliging bieden en, uiteindelijk, gemoedsrust. Maar het vinden van de juiste plaatsing kan het verschil zijn tussen het stoppen van een dief of het laten wegkomen met uw waardevolle spullen.

Hier zijn 3 tips voor de plaatsing van beveiligingscamera’s om het gebruik en de effectiviteit voor uw gezin te maximaliseren.

  • In dit artikel gaan we het volgende behandelen:
  • De beste plaatsen om uw beveiligingscamera’s te plaatsen.
  • Dingen die u moet overwegen met de plaatsing van beveiligingscamera’s

Kijk ook naar energie, internet, uitvaart en de boekhouding

Cameraplaatsing en privacywetgeving

Beste Beveiligingscamera Plaatsing Snelle Nota’s: Plaats uw camera’s op hoge, buiten bereikbare plaatsen die de belangrijkste ingangspunten van uw huis bedekken, zoals voordeuren, achter- en zijdeuren en ramen. Uw interieurcamera’s zouden u een andere laag moeten geven aan die punten van kwetsbaarheid en uw waardevolle spullen op belangrijke plaatsen zoals slaapkamers, entertainmentruimtes en kantoren in de gaten moeten houden.

#1. De beste plaatsen om uw beveiligingscamera’s te plaatsen.

Beveiligingscamera’s werken alleen als ze zijn geplaatst voor maximale dekking. Volg deze tips om er zeker van te zijn dat u de beste plaatsing vindt voor uw beveiligingscamera’s voor binnen en buiten.

Tips voor het plaatsen van beveiligingscamera’s buitenshuis

  1. Plaatsing van buitencamera’s
  2. Installeer je buitencamera bij de voordeur – risiconiveau – hoog
  3. Wist je dat 34 procent van de inbrekers dwars door je voordeur loopt?

Dit is het meest kwetsbare gebied in uw huis, dus u zult er de ogen op willen richten. Plaats uw buitencamera bij de hoofdingang en hoog genoeg zodat hij buiten bereik is. Dit is uw topprioriteit als het gaat om de plaatsing van de buitencamera. Zorg ervoor dat u uw app dubbel controleert om er zeker van te zijn dat de hoek goed is voor het vastleggen van criminaliteit.

Plaats uw CCTV-camera’s bij de zij- en achterdeuren – risiconiveau – Medium

Je voordeur is niet de enige die bescherming nodig heeft. 22 procent van de indringers krijgen toegang via de achter- of zijdeuren. Door een camera in de buurt van elke ingang te plaatsen waar niet mee geknoeid kan worden, creƫert u een grondige lijn van videobewaking en bescherming.

Huisbeveiligingscamera’s met uitzicht op Windows – Risico niveau – Medium

Het laatste punt van binnenkomst waar je op wilt letten zijn je ramen. Raaminbraken zijn verantwoordelijk voor ongeveer 23 procent van alle huisinbraken. Vaker wel dan niet komen dit soort inbraken voor achterin het huis of op andere minder zichtbare plaatsen.


Spread the love