Handige tip om sneller internet te krijgen

Spread the love

In het moderne huishouden is een van de grootste ergernissen het hebben van een trage internetverbinding. Dit is een probleem dat steeds meer mensen treft, vooral met de introductie van breedbandinternet. Gelukkig is er een zeer eenvoudige manier om het probleem op te lossen.

Een langzame internetverbinding wordt normaal gesproken gekenmerkt door een website die er lang over doet om te laden en gefrustreerd is dat de pagina’s die u wilt bezoeken er lang over doen om door te komen. Dit probleem wordt veroorzaakt door twee potentiĆ«le problemen.

Doe een speed test om uw huidige internetsnelheid te zien

Het eerste – en meest voorkomende – is dat uw eigenlijke internetverbinding te traag is. Om dit te testen, gewoon Google “Speed Test dot net” en u vindt een website die u de snelheid van uw verbinding laat zien. In de huidige tijd wordt elke snelheid onder de 1MB/s eigenlijk als traag beschouwd. Dus als u ziet dat uw verbinding lager is dan die snelheid op de snelheid-test, dan moet u uw internetbedrijf bellen en zien wat het probleem is.

Bekijk ook eens de instellingen van uw computer

Het andere belangrijke probleem dat ervoor zorgt dat uw internet langzaam draait is uw computer, en hoe het de instellingen verwerkt die het nodig heeft om het internet te gebruiken. Elke keer dat u op het internet surft, zijn er veel verschillende instellingen nodig vanuit een deel van Windows dat het ‘register’ wordt genoemd.

Deze instellingen vertellen Windows alles, van hoe je de pagina moet laden tot of het een favoriet is op je systeem. Helaas raken veel van deze instellingen beschadigd en maken uw PC niet in staat om de registerinstellingen die het nodig heeft op tijd te openen, waardoor het lijkt alsof uw computer een trage internetverbinding heeft.

Handige tools om internet sneller te maken

Om de meeste trage internetverbindingen op te lossen, kunt u een ‘registry cleaner’ gebruiken om door de registerdatabase te scannen en een van de beschadigde of beschadigde registerinstellingen die het langzaam laten draaien te verwijderen. Deze tools kunnen een zeer effectieve manier om de snelheid van uw internet te versnellen, omdat ze kunnen herstellen van alle fouten die het vertragen.

Om een van deze tools te gebruiken, moet u eerst een van het internet te downloaden en vervolgens te gebruiken om te scannen door alle beschadigde bestanden die uw PC kan hebben. Het zal dan tonen u het aantal beschadigde registerbestanden in uw PC, die het zal dan duidelijk uit en maak uw internet weer snel weer.


Spread the love