Samsung Galaxy Note9 Is Een Van De Beste Telefoons Van Dit Moment, Bekijk Alle Specificaties & Nieuwe Functionaliteiten

Galaxy Note 9 abonnement
Spread the love

De 6,4-inch Note9 komt aan in een behuizing die slechts minuscuul.2 mm dikker is dan de Note8 – 8,8 mm vs 8,6 mm. De Note9 is ook nauwelijks breder, 76.4mm tegen 74.8mm, en eigenlijk een beetje korter – 161.9mm versus 162.5mm voor zijn voorganger. Deze mobiele telefoon is van een andere planeet. Bekijk direct het mobiel abonnement voor de nieuwe Samsung telefoon.

Wil jij meer weten over deze geweldige telefoon? Lees dan snel verder want we behandelen alle belangrijke nieuwe functionaliteiten en toevoegingen. Een ding is zeker, dit jaar heb je een van de beste modellen van Samsung tot je beschikking en het mooiste is dat de prijs ook nog een stuk lager ligt dan de jaren hiervoor. Lees snel verder en kom alles te weten.

De Note 9 Is Een van De Beste Telefoons Van Dit Moment, Bekijk Direct Alle Types Die Beschikbaar Zijn

Eerste tactiele indrukken zijn heel positief, aangezien de Note9 leeft groot met dat “Infinity” (edge-to-edge), super heldere Quad + Super AMOLED-scherm verpakken van 516 pixels per inch (2960 bij 1440 pixel resolutie) in een mooi pakket dat nog steeds voeten comfortabel in een kleinere hand.  Veel mensen vinden de Galaxy Note een groot ding, maar tegenwoordig zijn ze super ergonomisch vormgegeven waardoor ze in iedere broekzak passen.

Nieuwe Kleuren Voor De Galaxy Note Beschikbaar Dit Jaar

Met nieuwe metallic kleurenkokeropties: Ocean Blue en Lavender Purple. Midnight Black en Metallic Copper kunnen naar de VS komen. later. De smartphone pakt een vingerafdrukdetectiepad in, die naar het noorden is verplaatst voor eenvoudiger gebruik dan zijn voorganger. Dit jaar zijn er dus een aantal nieuwe kleuren beschikbaar in Europa en Amerika, vorig jaar was dit nog minder er waren toen maar 3 verschillende kleuren, maar je hebt er nu 5 beschikbaar.

telefoonabonnement Note 9

Handige S-Pen En Camera-Upgrades Voor De Note 9

Samsung’s S-Pen, de beste ingebouwde schermschrijf / teken / controlepar van Note, is ook geüpgraded. Nu kan slechts een minuut herladen 30 minuten worden gebruikt. En de slanke stylus beschikt over Bluetooth Low Energy-ondersteuning. Je kunt dus op maximaal 30 meter afstand de triggerknop indrukken om een ​​selfie of groepsfoto te maken, of een Power Point-presentatie maken, of de muziek starten en stoppen.

  • Deze afstandsbediening, die niet zo maar een Selfie-triggerlamp is, werkt samen met de geavanceerde functies voor kunstmatige intelligentie die zijn ingebouwd in het beeldverwerkingssysteem van de Note9.
  • Tegenwoordig heb je ook een geweldige nieuwe geluidskaart in de Note 9 zitten, daardoor kun je genieten van Dolby Atmos geluid

Nieuwe Functionaliteiten Voor De Galaxy Note 9 Beschikbaar, Denk Aan De Scene Optimizer Of Geheugenbank

Enkele van de grootste reacties van de 3.000 sterke deelnemers op het Samsung Unpacked-evenement was een functie genaamd Scene Optimizer. Werken vanuit een geheugenbank van het 20 “types,” het voelt als je schieten in de zon of ‘s nachts, in de richting van een concertpodium of een kunstzinnig “plated” stapel van voedsel, en slim past de verzadiging, witbalans, helderheid en contrast dienovereenkomstig. Zelfs koeler – Fout Detection waarschuwt als de lens is smoezelig of het onderwerp heeft geknipperd, het stimuleren van een doe-over voor het moment is voorbij en de bende’s verspreid.

De camera Van De Note 9 is een Echte Topper, Je Hebt 2 Camera’s beschikbaar dit jaar

De camera bestaat eigenlijk uit twee 12 MP camera’s – een groothoek en een telefoto – met optische beeldstabilisatie. De groothoeklens voorzien Samsung interessante Dual Instellen diafragma (gebruiker verwisselbaar aan F.1.5 of f. 2.4) handmatig spelen scherptediepte en lichtomstandigheden.

Galaxy Note 9 telefoon abonnement

Verwerkingsvermogen, Geheugen En Batterij

Het standaardnummer Note9 biedt 126 GB intern geheugen, tweemaal zoveel als zijn voorganger, terwijl een 512 GB-versie optioneel is voor $ 1.249,99. Gebruikers kunnen dan de totale opslagcapaciteit oppompen naar een onvoorstelbare Terabyte door een nieuwe (Fall release) Samsung 512 GB microSD-kaart te installeren die is ontworpen voor compatibiliteit.

  • Ook het opladen gaat een stuk sneller dit jaar, binnen een kleine 10 minuten is de volledige batterij van de Note 9 weer helemaal opgeladen.
  • Het laden van inhoud met inhoud moet net zo snel zijn als uw bron toestaat, omdat gegevens kunnen worden ingevoegd met maximaal 1,2 gigabit per seconde. Bedank de ultramoderne 10-bits 64-bits Octa-core-processor.
  • De Note9 bakken een flinke upgrade ondergaan 4.000 mAh batterij – uit 3300 in de 6,3-inch Note8 en 500-1000 mAh beter dan zijn te vinden in de huidige Galaxy S9 + en basic S9, respectievelijk.


Spread the love