Uit welke smartphone moet je nou precies kiezen?

Spread the love

Smartphones zijn prachtig, zo mooi in feite dat veel fabrikanten beginnen te plaatsen vrouwelijke stemmen in uw telefoon, zodat ze lijken levendiger en levendiger, jammer dat ze niet vervangen door een vriendin. Echter, zo mooi en elegant als een smartphone kan het misschien moeilijk zijn om de juiste te kiezen. Met zo veel verschillende opties in de markt, hoe beslis je welke het beste voor jou is? Hier ga ik mijn vijf tips voor het kiezen van de juiste smartphone met u delen.

Wat wil je dat de smartphone kan doen?

Ik bedoel niet een schriftelijke notitie van wat je zoekt in een telefoon, het is beter om een mentale notitie of een idee bij te houden. Met prioriteiten bedoel ik welke aspecten van een smartphone je belangrijk vindt. Misschien heb je een telefoon nodig die minder dan 400 dollar kost of met een echt goede camera. Een helder en mooi scherm, zelfs een stylus of misschien heb je een telefoon nodig om grappige video’s te bekijken. Zolang je je twee of drie prioriteiten voor je smartphone kent, moet je bepaalde telefoons kunnen beperken en van daaruit een beslissing kunnen nemen.

Een oude telefoon is vaak gewoon goed genoeg

Veel mensen zullen je vertellen dat ze die gloednieuwe smartphones nodig hebben met de beste en gloednieuwe specificaties. Dat betekent niet dat je een dergelijke telefoon ook nodig hebt! Over een paar maanden zal de iPhone 7 een jaar oud zijn, maar de vorige lancering, de iPhone 6, wordt nog steeds beschouwd als een zeer goede smartphone. Dus, als je op zoek bent naar de juiste smartphone kijk dan ook naar de oudere generaties van de smartphones, want vaak vind je telefoons die nog steeds erg goed en goedkoper zijn.

Duurdere en nieuwere smartphones zijn niet altijd per se beter

Veel smartphonefabrikanten gaan in de richting van deze trend. U kunt nog steeds een aantal coole functies en duurzame smartphones vinden voor een lagere prijs dan de meeste high-end smartphones. Sinds ik de OnePlus 1 kocht voor minder dan $350, ben ik zo onder de indruk van wat bedrijven kunnen voorzien in zo’n lage prijs. Aan de andere kant vind ik de Galaxy Note 5, die meer dan 800 dollar kost, veel te duur en de iPhone 6 prijs is gewoon redelijk. Het punt is dat je smartphone niet duur hoeft te zijn om een goede kwaliteit te hebben.

Welke accessoires wil je erbij ontvangen?

Deze accessoires omvatten laders, accu’s, koffers en vrijwel alles wat u kunt aansluiten of verbinden met uw smartphone. We vertrouwen op veel van deze accessoires, dus je moet op zoek naar een gevestigde telefoon zoals de iPhone of de populaire Android-telefoons gebouwd door bedrijven als Samsung, LG, Motorola. U zult waarschijnlijk niet veel accessoires met kleinere namen of nieuwe merken vinden, denk er maar eens over na of u ze nodig heeft of niet.

Lijkt de iPhone je iets?

Ik zeg niet dat mensen die iPhones gebruiken basic zijn, begrijp me niet verkeerd! Wat ik wel zeg, is dat ik het makkelijker zou hebben om een iPhone te leren gebruiken dan wanneer ik een andere smartphone zou leren gebruiken. Het is een fantastische telefoon een zeer handig omdat de meeste accessoires werken met iPhones.

Ze hebben altijd geweldige camera’s en appel diensten, hoewel beschouwd als te duur zijn uitstekend in termen van het houden van alles wat je eigen alles op een plaats. Ik zeg niet om de iPhone is uw nummer een optie, maar ik zeg dat als je op zoek bent naar een hoge kwaliteit apparaat dat is eenvoudig en makkelijk te gebruiken gaan voor de iPhone. Zoals ik hierboven al zei, kijk naar de oudere modellen van smartphones omdat veel van hen nog steeds briljante smartphones zijn.


Spread the love