Een draadloze verbinding en de laptop, lees hier een paar tips

Spread the love

Een van de briljante ideeën voor mobiel computergebruik is een draadloos internet voor laptops. Laptop is ontworpen voor mobiel gebruik, het is gemaakt met hetzelfde concept als een personal computer, draait in een besturingssysteem en gebruikt softwaretoepassingen. Het is zo draagbaar dat u het op elke locatie kunt dragen zonder dat u een stekker nodig heeft om het aan te sluiten op de stroomvoorziening, en wat een combinatie het is wanneer het is aangesloten op een draadloos internet.

Bekijk allereerst of je laptop een draadloze internet verbinding kan ontvangen

Om een draadloze internetverbinding met uw laptop te hebben, zorg ervoor dat uw laptop draadloos is. Laptopspecificaties tonen aan dat er hardware mogelijkheden zijn voor een draadloze internetverbinding. Een andere manier om erachter te komen of een laptop draadloos is, is door met de rechtermuisknop op Mijn computer te klikken en vervolgens Eigenschappen te selecteren en naar het Apparaatbeheer te gaan, de Netwerkadapters uit te breiden, en als uw laptop draadloos is, dan ziet u Wireless Network Adapters.

Verschillende mogelijkheden om draadloos internet te ontvangen

Er zijn verschillende manieren om een draadloze internetverbinding voor laptops te hebben. Een desktopcomputer die op het internet is aangesloten, kan een draadloze USB-adapter of een USB-antenne gebruiken om een internetverbinding te maken met een laptop met draadloze mogelijkheden.

USB-modem kan ook worden gebruikt voor laptops om een draadloze verbinding te hebben, de modem maakt gebruik van microgolven van cel sites dus het internet-abonnement zal worden van een cellulair telecommunicatiebedrijf.

Hoe kun je nou draadloos internet ontvangen

Een draadloze internetverbinding bestaat uit een internet service provider, een modem, en een draadloze router of een gecombineerde draadloze modem-router. Een laptop die draadloos is, kan ook verbinding maken met het internet binnen de wifi-zone, ook wel wireless hotspot genoemd. Wifi is ook bekend als wireless fidelity, het heeft dezelfde werking als een lokaal netwerk, maar zonder gebruik van kabels. Een zone die wifi genoemd kan worden, moet een draadloze router of een draadloze modem hebben.

Een draadloze router kan meerdere draadloze laptops bedienen, terwijl een draadloos modem er maar één kan bedienen. De meeste wifizones gebruikten een draadloze router voor die meervoudige internetdeling. De gemeenschappelijke wifizones omvatten wandelgalerijen, restaurant, en scholen. En deze plaatsen gebruiken signaalboosters om het wifi-bereik uit te breiden om een volledige wifi-capaciteit te krijgen in de vestiging.

Laptop is toch vaak beter voor een draadloze verbinding

Een laptop heeft veel voordelen ten opzichte van een desktop computer en hetzelfde als de voordelen van een draadloze internetverbinding met een bekabelde verbinding. Het voordeel is de draagbaarheid, de grootte en het verbruikt minder stroom dan een desktop computer. Aan de andere kant kan een draadloze router zorgen voor een internetverbinding met een straal van 46 meter voor binnen en 92 meter voor buiten.

Het is niet nodig om meters kabel aan te schaffen om die internetverbinding in een bepaald gebied te bedraden. Stelt u zich de chemie van een draagbare computer voor, samen met een draadloze verbinding. U kunt uw laptop overal binnen het wifi-bereik brengen en comfortabel in uw rozentuin zitten terwijl u een gelukkig gesprek heeft met uw geliefden.


Spread the love